Termeni si conditii de utilizare

Serviciile Site-ului www.cumparpenet.ro sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu Termenii si Conditiile expuse. Folosirea Site-ului www.cumparpenet.ro presupune acceptarea in totalitate a Termenilor si Conditiilor. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea Site-ului.

Aceste conditii generale de utilizare sunt valabile pentru toate relatiile intre www.cumparpenet.ro si utilizatorii sai.

Termenul "Site" reprezinta site-ul www.cumparpenet.ro si administratorul sau.
Termenul "Utilizator" reprezinta toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza si folosesc site-ul www.cumparpenet.ro
Termenii "Acord", "Termeni si Conditii",”Regulament” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare
Servicii oferite

www.cumparpenet.ro este un Site de anunturi online, unde poti publica anunturi la categoria locuri de munca in domeniul babysitting si poti cauta prin anunturile publicate deja de catre alti Utilizatori.
Datorita faptului ca aprobarea anunturilor nu se face instantaneu, echipa www.cumparpenet.ro isi rezerva dreptul de a le corecta si a le publica ulterior. In cazul in care continutul si veridicitatea anunturilor postate de catre utilizatori nu corespund cu Termenii si Conditiile afisate pe Site, ne rezervam dreptul de a respinge anunturile neconforme.

Adauga anuntul tau nou si cauta anunturi pe www.cumparpenet.ro tinand cont de urmatoarele reguli:

Ai voie sa postezi acelasi anunt o singura data, anunturile care apar de doua sau mai multe ori nu vor fi publicate pe Site!
Valabilitatea unui anunt este de 60 de zile.
Foloseste majuscule doar in urmatoarele situatii: la inceputul titlului, pentru nume proprii, sau la inceputul frazei din descriere.
Titlul anuntului trebuie sa fie clar si specific. Anunturile cu titlul: oferta, urgent sau altele de acest gen nu vor fi publicate pe www.cumparpenet.ro
Rubrica speciala "Pret" trebuie completata cu o suma reala, apropiata de pretul pietei.
Serviciile oferite trebuie sa respecte legile si reglementarile aplicabile din Romania.

Utilizatorii pot beneficia, contra cost, de serviciile suplimentare oferite de catre www.cumparpenet.ro Prin utilizarea servicilor oferite contra cost, utilizatorii inteleg si accepta in mod expres prevederile din Termeni si Conditii. Accesul la serviciile platite nu va fi permis decat dupa momentul la care se confirma transferul de bani in contul administratorului www.cumparpenet.ro
Administratorul www.cumparpenet.ro isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si in orice mod, pretul serviciilor, potrivit propriei sale optiuni discretionare, fara a fi obligat sa justifice in vreun mod modificarea, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca alta formalitate fata de utilizator.

Raspundere limitata

In niciun caz Site-ul si administratorul sau nu vor fi pasibili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din orice:

erori, greseli sau lipsa de acuratete ale continutului;
vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul la www.cumparpenet.ro ;
orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau orice si toate datele personale si/sau informatii financiare stocate in acesta;
orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin Site.

Aceasta limitare a raspunderii se va aplica in masura permisa de lege in jurisdictia aplicabila. Daca ai primit un e-mail de la www.cumparpenet.ro si nu doresti sa il confirmi, te rugam sa il ignori.

Principiul nediscrimanarii

Anunturile discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, bolilor, apartenentei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii similare, nu vor fi publicat pe www.cumparpenet.ro

Legaturi cu alte site-uri

www.cumparpenet.ro poate contine legaturi catre alte site-uri de internet, inclusiv site-urile furnizorilor de produse sau servicii catre care trimit bannerele publicitare, site-uri personale (bloguri), dar fara a se limita la acestea.
Nu putem fi responsabili pentru continutul si practicile utilizate pe acele site-uri, care nu se afla sub controlul sau indrumarea administratorului www.cumparpenet.ro .

Utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

Contul, parola si securitatea datelor

Pentru a evita incercarea de folosire necorespunzatoare a contului si a datelor tale personale de catre terte persoane sau companii, esti raspunzator de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei tale. Vei fi raspunzator de utilizarea inregistrarii tale, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia ta. Esti de acord sa sesizati www.cumparpenet.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii tale. Esti de asemenea de acord sa folosesti butonul de iesire din contul tau cand doriti sa parasiti site-ul. Site-ul nu va fi raspunzator pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre tine.

Nu pune la dispozitia persoanelor care iti trimit mailuri de pe diferite adrese suspecte contul tau bancar sau informatii legate de acesta. Nu da nimanui parola ta de pe www.cumparpenet.ro , chiar daca iti este solicitata intr-un mail care se presupune a veni de la www.cumparpenet.ro
www.cumparpenet.ro poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiezi, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, daca considera de cuvinta acest aspect sau daca au fost incalcate prevederile prezentului contract.

Orice incetare a accesului tau la serviciile www.cumparpenet.ro , conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata si semnifica ca ai luat la cunostinta si esti de acord cu dezactivarea contului tau de pe site si a tuturor informatiilor in legatura cu acesta si / sau interzicerea oricarui acces ulterior la serviciile www.cumparpenet.ro . Mai mult, www.cumparpenet.ro nu va fi raspunzatoar fata de tine sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si / sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul site-ului.

Nu garantam ca www.cumparpenet.ro va fi 100% functional, dupa cum nu garantam ca nu vor surveni erori. Nu avem nici o responsabilitate pentru orice pierdere de date care ar putea surveni.

Nu vom fi datori pentru pierderile directe, indirecte sau rezultante, pentru pierderile de date, pentru pierderile de profit, de castiguri sau de afaceri cauzate de utilizarea acestui Site.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale

Prelucrarea datelor cu caracter personalreprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Administratorul www.cumparpenet.ro este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 0008415.

www.cumparpenet.ro inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre vizitator/UTILIZATOR/CLIENT.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, wwww.cumparpenet.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII.

wwww.cumparpenet.ro respecta dreptul la confidentialitate datelor fiecarei persoane care acceseaza SITE-ul.

wwww.cumparpenet.ro nu va colecta date personale despre UTILIZATORI/CLIENTI (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) (numite in continuare “Date Personale”) exceptand situatia in care UTILIZATORII/CLIENTII insisi comunica aceste date.

Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII decalara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a SOCIETATII si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea SOCIETATII si a tertilor cu care wwww.cumparpenet.ro are relatii de orice natura) la adresele de e-mail comunicate SOCIETATII,
participarea la concursuri, promotii;
transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);
statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii SITE-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;
pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale SITE-ului;
cercetari de piata;
urmarirea datelor de vanzari.
wwww.cumparpenet.ro poate face cunoscute aceste informatii in cadrul dealerilor si agentilor sai pentru activitatile mentionate mai sus.

wwww.cumparpenet.ro nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.

Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORII/CLIENTII beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare utilizator poate face o cerere in acest sens, la adresa de e-mail: contact@cumparpenet.ro De asemenea, fiecarui Utilizator ii este recunoscut dreptul de a se adresa justiţiei.

UTILIZATORII/CLIENTII

isi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

o data pe an, confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
sa intervina asupra datelor transmise;
sa se opuna prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara.
Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Detalii la www.dataprotection.ro

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul www.cumparpenet.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori.

www.cumparpenet.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile tale cu caracter personal.
www.cumparpenet.ro poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

cu acordul tau
daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de catre tine.
Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, fiecare utilizator are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care le privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem.

COLECTAREA AUTOMATA DE DATE CU CARACTER NON-PERSONAL

In unele cazuri, este posibil ca wwww.cumparpenet.ro sa colecteze informatii cu caracter non-personal despre UTILIZATORI/CLIENTI. Exemple de informatii de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit si numele domeniului website-ului de unde a fost facute conexiunea la SITE.

In timpul vizionarii SITE-ului, wwww.cumparpenet.ro va putea stoca anumite informatii pe UTILIZATORULUI/CLIENTULUI. Aceste informatii vor fi sub forma unui fisier „Cookie” sau a unui fisier similar. Aceste fisiere “Cookies” ajuta wwww.cumparpenet.ro sa construiasca un SITE sau publicitate care sa raspunda cat mai bine intereselor si preferintelor UTILIZATORILOR/CLIENTILOR.

Cu cele mai multe browsere de Internet se pot sterge sau bloca fisierele „Cookies” sau se poate primi o atentionare inaintea primirii unui astfel de fisier. wwww.cumparpenet.ro recomanda UTILIZATORILOR/CLIENTILOR sa consulte instructiunile browser-ului sau fisierul de ajutor pentru a afla mai multe informatii despre aceste functii.

Dreptul de autor

Informatiile publicate pe www.cumparpenet.ro apartin Site-ului. Aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al administratorului.

Incheierea acordului

Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, Site-ul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.

Orice comunicare catre www.cumparpenet.ro se va realiza prin email la adresa: contact@cumparpenet.ro sau prin oricare dintre modalitatile indicate la pagina de Contact a Site-ului.