5300 RON Despre produse de sanatate si frumusete cu Aloe Vera de la LR World Pitesti

Data publicarii: Ianuarie 13, 2020
 • Locatia: Central, Pitesti, Arges, Romania

LR World este grupul de companii care va asigura in calitate de experti in sanatate si frumusete, fiind unul dintre cei mai mari producatori de produse de baza cu Aloe Vera din lume si va ofera sansa de a-ti transforma in realitate afacerea la care ai visat.
Valori precum perseverenta, increderea, pasiunea si responsabilitatea sunt unul dintre motivele pentru care colaboram cu peste 5000 de parteneri de mai bine de 30 de ani, care ne raman fideli. Acordam o importanta deosebita calitatii produselor, lucru care ne garanteaza extinderea permananta a acestora de cosmetica, parfumuri si suplimente alimentare.
In ianuarie 2018, LR World Kids Fund a inceput o colaborare la nivel international pe termen lung cu ONG -ul SOS Satele copiilor. Aceasta colaborare a primit distinctia de bronz SOS Children's Village Cup pentru implicare.
In 2019, LR World a introdus marca LR Lifetakt, care combina suplimentele alimentare de cea mai buna calitate cu sfatul expertilor privind nutritia si stilul de viata, creind solutii individuale pentru nevoile fiecaruia.
Au fost lansate alte 2 concepte de succes:
- Mind Master Extreme;
- noua gama pentru ingrijirea parului cu Aloe Vera Nutri Repair si a fost inagurat noul centru de productie Aloe Vera cu sediul in Germania.

Calificativ
Rezultat 0 votes

Contacteaza vanzatorul

Stare produs : Nou
Acest anunt a fost vizualizat de: 8 ori

Anunturi asemanatoare

 • Estetica dentara
  Sanatate - Frumusete - Fitness Bucuresti (Bucuresti) Iunie 27, 2020
  1 RON

  SensoDento vine in intampinarea pacientilor ce doresc sa isi corecteze dantura cu tratamente de estetica dentara. Va puteti recastiga stima de sine si zambetul printr-o estetica de...

 • Casa de vanzare Gradistea, Jud. Ilfov
  Sanatate - Frumusete - Fitness (Ilfov) Octombrie 31, 2017
  139000 EUR

  Casa de vanzare in Gradistea, Ilfov, beneficiaza de 921 mp teren si constructia P+M din caramida, invelita cu tabla, compusa din 5 camere si dependinte, suprafata construita la sol...

 • colaborare part time
  Sanatate - Frumusete - Fitness (Braila) Octombrie 10, 2017
  1 RON

  Oferta extrem de serioasa !Cautam oameni pasionati care doresc sa lucreze pe Internet, part-time sau ca un al doilea loc de munca. Salariu 200 eur. Garantam prin contract plata sal...

SUNA VANZATORUL